Op zondag 12 maart organiseert Enactus in samenwerking met Socialsalon een Barbierdag speciaal voor opa's en vaders met hun schoon-, klein-, zoon, buurman of vriend in de Socialsalon.

Geknipt, geschoren en bijkletsen met een kop koffie of een borrel, gebak of bitterballen. Reserveer per mail: projects@enactustilburg.nl of op telefoonnummer: 06-4608.0251

Parkeren kan aan de achterkant van het Duvelhok, ingang aan de Dunantstraat.

Plaats: Socialsalon
Tijd: Van 13:00 tot 17:00 uur
Prijs: €25,- p.p.

Feestelijke opening van het Duvelhok!

Aanstaande vrijdag 17 juni is de feestelijke opening van het Duvelhok in Tilburg. SocialSalon zit in het Duvelhok, dus wij gaan ook een beetje open. Wij hebben vanaf vrijdag ook onze communicatie klaar. Helpt u ons mee SocialSalon bekend te maken? Vraag naar onze poster bij uw bezoek en u kunt flyers en posters krijgen die u kunt ophangen bij uw fysiotherapeut, huisarts etc. Ook kunt u een cadeaubon voor SocialSalon aan iemand geven. Wilt u voordat u ons bezoekt een impressie krijgen van de SocialSalon, bekijk dan ons filmpje! 

Shooting van filmpje

Hier wordt het filmpje gemaakt voor SocialSalon. Het was een leuke dag! We hebben een aantal vaste klanten gevraagd om mee te doen in ons filmpje zodat u meteen een goede impressie van de SocialSalon krijgt. Wilt u op de hoogte gehouden worden door SocialSalon, word dan nu lid van onze Facebook pagina. Hier krijgt u informatie over de nieuwste trends, onze producten, wie onze kappers zijn, welke acties wij hebben etc. 

Quote van Coco

Coco Chanel zei: “je kan prachtig zijn op je dertigste, charmant op je veertigste en onweerstaanbaar voor de rest van je leven.” Wij van SocialSalon zijn het daar helemaal mee eens!